+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Megoldásaink

 

Amit forgalmazunk

 

Az Arcon Hungary Kft. a Domino kizárólagos, hivatalos importőre, kellékanyag- és alkatrész ellátója Magyarországon. A témával kapcsolatos esetleges kérdésekkel kérjük,  forduljon értékesítő kollégáinkhoz. 

A Domino UK a világ egyik vezető jelöléstechnikai berendezések gyártója. Termékei között megtalálhatóak a kis- és nagykarakteres nyomtatók, valamint a jelölendő anyagok szerinti széles tinta kínálat. A tinták lehetnek keton, ásványi és növényi olaj alapúak, hogy egyszerűen ki lehessen választani a termelésnek leginkább megfelelő típusú tintát.

Ha kérdései vannak a forgalmazott termékekkel kapcsolatban, vagy nem biztos benne, melyik tintára van szüksége, ne habozzon felvenni kollégáinkkal a kapcsolatot. 
 

Minőségi kellékanyagok

 

A Domino tinták megfelelnek az alábbi követelményeknek: ISO 14001:2004, EMS 59650.

Az általunk forgalmazott eredeti Domino kellékanyagok minőségét és eredetiségét garantáljuk, amelyet különféle minőségi tanúsítványok is alátámasztanak. 

Amennyiben eredeti, Domino kellékanyagot használ, biztos lehet abban, hogy Domino készüléke a lehető leghosszabb ideig problémamentesen működőképes marad, valamint kérdésekkor és problémák esetén minden esetben gyártói támogatásban részesül.

 

Problémamentes karbantartás

 

Napjainkban már arra is van lehetőség, hogy ú.n.: karbantartásmentes nyomtatót válasszunk: csak egyszerűen cserélje ki az i-Tech modult a nyomtatóban, mely az összes szűrőt tartalmazza, így nincsen szükség a tervezett karbantartások miatti leállásra..

A Domino kínálatában színes tinták is megtalálhatóak, így hatékonyan jelölhetőek különféle színű felületek, továbbá forgalmazunk csak UV fényben látható és hőre színt változtató tintákat is.

A nyomtatók segítségével sorszámozás, nagy sebességű nyomtatás, illetve multi-line kódolás is megvalósítható. Amennyiben igény van rá, lehetséges a távfelügyelet és az üzenetek távolról történő feltöltése is.

 


Miért érdemes minket választani

 

Az Arcon Hungary Kft. Magyarországon komplett megoldást kínál az Ön és a cége számára. Mivel a termékeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így hosszú ideig elérhető, stabil ellátással rendelkezünk, legyen szó tintákról, alkatrészekről, vagy kiegészítőkről.

Kérdéseivel és kéréseivel, hívja a +36 23 920 080-t, vagy írjon a sales@arcon.hu címre és mi mindenben segítünk Önnek!

Filozófiánk szerint mindenkinek arra kell összpontosítania, amihez a legjobban ért: Önnek a termékek előállítására, nekünk pedig az ehhez leginkább megfelelő jelöléstechnika biztosítására.