+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Megoldásaink

 

Amit forgalmazunk

 

Az Arcon Hungary Kft. a Domino kizárólagos, hivatalos importőre, kellékanyag- és alkatrész ellátója Magyarországon. Esetleges kérdésekkel ebben a témában kérjük, hogy forduljon értékesítő kollégáinkhoz. 

 

A Domino UK a világ egyik vezető gyártója a jelöléstechnikai berendezések tekintetében. Termékei között megtalálhatóak a kis- és nagykarakteres nyomtatók, valamint széles tinta kínálatot nyújt a jelölendő anyagnak megfelelően. A tinták keton, ásványi, vagy növényi olaj alapúak lehetnek, hogy egyszerűen ki lehessen választani a termelésnek leginkább megfelelő típusú tintát.

 

Ha kérdései vannak a forgalmazott termékekről, vagy nem biztos benne, melyikre van szüksége, ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. 

Minőségi kellékanyagok

 

A Domino tinták megfelelnek az alábbi követelményeknek: ISO 14001:2004, EMS 59650.

Az általunk forgalmazott eredeti Domino kellékanyagok minőségét, eredetiségét garantáljuk, melyeket különféle minőségi tanúsítványok is alátámasztanak. 

Amennyiben eredeti, Domino kellékanyagot használ, akkor biztos lehet abban, hogy Domino készüléke a lehető leghosszabb ideig működik problémamentesen, valamint minden esetben gyártói támogatásban részesül kérdések, problémák esetén.

 

Problémamentes karbantartás

 

Napjainkban már arra is van lehetőség, hogy ú.n.: karbantartás mentes nyomtatót válasszunk: csak egyszerűen cserélje ki az i-Tech modult a nyomtatóban, mely az összes szűrőt tartalmazza, így nincsen szükség szerviz kiszállásra a tervezett karbantartásokat illetően.

 

A Domino kínálatában megtalálhatóak színes tinták is, így hatékonyan jelölhetőek különféle színű felületek is, továbbá forgalmazunk csak UV fényben látható és hőre színt változtató tinták is.

 

A nyomtatók segítségével sorszámozás, nagy sebességű nyomtatás, illetve multi-line kódolás is megvalósítható. Amennyiben igény van rá, akkor távfelügyelet és az üzenetek távolról történő feltöltése is lehetséges.

 

Miért érdemes minket választani

 

Az Arcon Hungary Kft. Magyarországon komplett megoldást kínál az Ön és cége számára, mivel a termékeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így hosszú ideig elérhető, stabil ellátással rendelkezünk, legyen szó tintáról, alkatrészről, vagy kiegészítőkről.

 

Kérdéseivel, kéréseivel, hívja a +36 23 920 080-t, vagy írjon a sales@arcon.hu címre és mi mindenben segítünk Önnek!

 

Filozófiánk szerint mindenkinek arra kell fókuszálni, amihez a legjobban ért: Önnek a termék előállítására, nekünk pedig a hozzá leginkább megfelelő jelölés biztosítására.