+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Jelölők – Domino jelöléstechnikai eszközök

Napjainkban már elképzelhetetlen az, hogy egy terméken ne legyen megtalálható a gyártási időt és helyet jelölő információ. A termékek megjelölésével könnyen azonosíthatóak az árucikkek, a szállítás és értékesítés is egyszerűen nyomon követhető.

A terméken megtalálható jelölés általában az alábbi információkkal szolgál:                  

  • Termék neve
  • Súly (csomagolással, és/vagy anélkül)
  • A termék előállításának, illetve szavatosságának dátuma
  • Rövid tájékoztatás a gyártóról
  • A szállítás kezdő-, és végpontja
  • Az áru különleges kezelést igényel-e (pl. veszélyes áru, törékeny, stb)


Némely esetben a jelöléseket speciális tintával kell elvégezni, mely lehetővé teszi, hogy a jelölés ne sérüljön a környezeti behatások által. Annak érdekében, hogy a termékre, vagy annak csomagolására gyorsan és pontosan felkerüljön a jelölés, modern és hatékony eszközökre van szükség. Az angliai központú Domino professzionális jelöléstechnikai eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, melyek a legmodernebb technológiákat ötvözik a több évtizedre visszanyúló tapasztalatokkal. A Domino termékcsoportjai minden jelöléstechnikai igényre kínálnak megoldást.

A nyomtatókról általánosságban

A Domino tintasugaras nyomtatóival biztos lehet abban, hogy a termékeken megtalálható jelölés ellenáll a környezeti behatásoknak.

Az eszközök megbízhatóságának és alacsony üzemeltetési költségeinek köszönhetően minden esetben biztosított a költséghatékony termelés.

Gyakorlatilag bármilyen típusú anyagra felvihető a jelölés.

Az eszközök kompakt mérete megkönnyíti az integrációt a modern nagysebességű gyártósorokba