+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

INTREX címke applikátorok és címkéző berendezések

Intrex.jpg

Az Intrex címkéző berendezéseit és komplex rendszereit minden esetben az ügyfél igényeinek megfelelően alakítják ki. Az eszközök nagyon megbízható működésűek, és az Intrex teljes körű, professzionális szolgáltatást nyújt a projektek során. Számos iparágban fontos szerepet töltenek be a címkéző berendezések. 

Természetesen sok esetben a címke nyomtatásban az ár és érték fontosszempont, éppen ezért  az Intrex címke applikátorok nem véletlenül népszerűek. Az Intrex címkéző rendszerek számos felületre képesek ragasztani, legyen szó üvegről, műanyagról, fémről, dobozokról, vagy akár egyedi italcímke nyomtatásáról. 

Bővebben a berendezésekről

Ha egy kiváló, gyors, és megbízható címkéző berendezésre van szüksége, mindenképpen fontolja meg az Intrex címkenyomtató és applikátor rendszereket.

A termékek közé tartozik az Intrex 100+ applikátor, amely kiváló címkéző megoldást nyújt 25 m/perc sebességig. Ez az adagolófej különféle feladatok ellátására alkalmas, egyszerűen telepíthető és nagy teljesítményű. 

Az Intrex 200+ applikátor az Intuitív vezérlőegysége miatt könnyen integrálható számos alkalmazáshoz, beleértve a csomagoló sorokat is.

Az Intrex 300 a legújabb modell a nagy sebességet biztosító applikátorok közül. Percenként akár 700 címke felhelyezésére is alkalmas, 150 m/perc sebesség mellett. Ez a berendezés kiváló választás egyéni opciókhoz, mint a boros címke nyomtatás, vagy a különleges formájú címkék nyomtatása. 

Az Intrex címkéző rendszerei bármilyen vállalati szektor számára remek megoldást kínálnak és szinte az összes méretű csomagolás címkézéséhez megfelelőek.

Az Intrex több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a címkenyomtatók területén és több, mint 600 installációt hajtott végre szerte Európában (Lengyelország, Ukrajna, Oroszország, Litvánia, Csehország, Norvégia, Finnország, Portugália). Ha bármilyen kérdése van, kérjük bátran forduljon hozzánk és vegye fel velünk a kapcsolatot. 

Intrex 100+, 200+, 300

Intrex címkéző rendszerek