+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Technológia

A termál tintasugaras nyomtatás előnyei

A termál tintasugaras technológiát, az úgynevezett Bubble Jet módszert régóta alkalmazzák nyomtatáshoz, amelynek számos előnye van. A tintasugaras nyomtató előnyei közé tartozik, hogy alacsony karbantartási költségekkel üzemeltethető, tiszta, megbízható és nagyfelbontású.

A Domino G-szériát napjainkban már széles körben használják a gyógyszer-, dohány- és élelmiszeriparban, valamint kozmetikai termékek jelölésére. Itt bővebben megtekinthetőek a felhasználási területek.

Miért jó a termál tintasugaras nyomtatás

  • Nagysebességű, kiváló minőségű nyomtatás a több száz mikroszkopikus méretű fúvókáknak köszönhetően
  • Nagyfelbontású nyomtatott szöveg, vagy grafika

  • A tintasugaras nyomtató tulajdonságai közé tartozik az egyszerű karbantartás

  • Nagyfokú megbízhatóság, minimális karbantartási költségek (A nyomtatófej cseréje kb. 1 percet vesz igénybe, melyet bárki elvégezhet)

  • Rugalmasság: akár több nyomtatófej együttes használata a nagyméretű, hibátlan nyomtatásért

Hogyan működik

A tintasugaras nyomtató működése röviden összefoglalva: gyors, hatékony, és megbízható.  A Domino termál tintasugaras nyomtatóban használt patronok elektromos fűtésű apró kamrák százaiból épülnek fel. A képalkotási folyamat első lépése, hogy a nyomtató elektromos jelet küld a fűtőelemeknek, így a felhevült tinta buborék alakú festék csepp formájában kerül fel a jelölendő felületre a mikroszkopikus méretű fúvókán keresztül. Ha ez a technológia felkeltette az érdeklődését, tudjon meg többet a termál tintasugaras nyomtatókról, vagy vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal.