+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Technológia

A termál tintasugaras nyomtatás előnyei

A termál tintasugaras technológiát, az úgynevezett Bubble Jet módszert régóta alkalmazzák nyomtatáshoz, amelynek számos előnye van. A tintasugaras nyomtató előnyei közé tartozik, hogy alacsony karbantartási költségekkel üzemeltethető, valamint  tiszta, megbízható és nagy felbontású nyomtatást eredményez.

A Domino G-szériát napjainkban már széles körben használják a gyógyszer-, dohány- és élelmiszeriparban, valamint kozmetikai termékek jelölésére. Itt bővebben megtekinthetőek a felhasználási területek.

Miért jó a termál tintasugaras nyomtatás

  • Nagysebességű, kiváló minőségű nyomtatás a több száz mikroszkopikus méretű fúvókának köszönhetően
  • Nagy felbontású nyomtatott szöveg, vagy grafika
  • A tintasugaras nyomtató tulajdonságai közé tartozik az egyszerű karbantartás
  • Nagyfokú megbízhatóság, minimális karbantartási költségek (A nyomtatófej cseréje kb. 1 percet vesz igénybe, melyet bárki elvégezhet)
  • Rugalmasság: akár több nyomtatófej együttes használata a nagyméretű, hibátlan nyomtatásért
 

Hogyan működik

A tintasugaras nyomtató működése röviden összefoglalva: gyors, hatékony, és megbízható. A Domino termál tintasugaras nyomtatóban használt patronok elektromos fűtésű apró kamrák százaiból épülnek fel. A képalkotási folyamat első lépése, hogy a nyomtató elektromos jelet küld a fűtőelemeknek, így a felhevült tinta buborék alakú festékcsepp formájában kerül fel a jelölendő felületre a mikroszkopikus méretű fúvókán keresztül. Ha ez a technológia felkeltette az érdeklődését, tudjon meg többet a termál tintasugaras nyomtatókról, vagy vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal.

TIJ.jpg