+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Technológia

Bővebben a jelölő berendezésekről 

A jelölő berendezések manapság már elengedhetetlenek a hatékony és gyors gyártósorról. A nagykarakteres technológia számos iparágban használt tintasugaras feliratozó eszköz, amely megkönnyíti a munkamenetet. 

Tintasugaras nyomtatás nyomás alatt lévő tinta és szelepek segítségével. A különleges szelepek nyitási időtartama alatt kerül fel a tintacsepp a túlnyomás hatására a jelölendő felületre. A fűvókák egymás felett vannak elrendezve, mely segítségével pontmátrix jelölés valósul meg bármilyen anyagon, nagyméretű karakterek formájában. Ha Ön nem biztos benne, hogy a lézer vagy tintasugaras nyomtató lenne-e a jobb választás, vegye fel a kapcsolatot értékesítő és hozzáértő kollégáinkkal. 

Nagykarakteres készülékek

A Domino Macrojet és Case Сoder, vagy a C-széria kiváló megoldás lehet nagyobb méretű csomagolási egységek hatékony jelölésére. A Macrojet és a CaseCoder víz- és olaj alapú tintákkal is működik.

A valve-jet technológia alkalmazható porózus és nem porózus felületeken egyaránt: hullámos csomagoláson, gumin, zacskón, műanyagon, PVC-n, és papíron. A nagykarakteres tintasugaras jelölés használható fém jelölésre, vagy akár építési és szerkezeti anyagok megjelölésére is. 

Hogyan működik

Minden fúvóka előtt 1-1 szelep található, melyek egymástól függetlenül villámgyorsan működtethetőek, a nyitás ideje alatt kerül fel a tintacsepp a mozgásban lévő jelölendő tárgyra, megalkotva a karaktereket, vagy képeket.

A technológia főbb előnyei

  • Dátum, idő, egyéb szöveg költséghatékony nyomtatása
  • Egyszerű üzemeltetés és karbantartás
  • A fej folyamatos nyomás alatt van, így biztosított a tintaellátás