+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Technológia

Bővebben a nyomtató berendezésekről 

A nyomtató berendezések manapság már nem hiányozhatnak a hatékony és gyors gyártósorról. A nagykarakteres nyomtatás számos iparágban használt tintasugaras feliratozó eszköz, amely megkönnyíti a munkamenetet. 

A tintasugaras nyomtatás a nyomás alatt lévő tinta és a szelepek segítségével történik. A különleges szelepek nyitási időtartama alatt, a túlnyomás hatására kerül fel a tintacsepp a jelölendő felületre. A fúvókák egymás felett vannak elhelyezve, mely segítségével pontmátrix nyomtatás valósítható meg bármilyen anyagon, nagyméretű karakterek formájában. Ha Ön nem biztos benne, hogy a lézer vagy a tintasugaras nyomtató lenne-e a jobb választás, vegye fel a kapcsolatot értékesítő és hozzáértő kollégáinkkal. 

Nagykarakteres nyomtató készülékek

A Domino Macrojet és Case Сoder, vagy a C-széria kiváló megoldás lehet nagyobb méretű csomagolási egységek hatékony nyomtatására. A Macrojet és a CaseCoder víz- és olaj alapú tintákkal is működik.

A valve-jet technológia alkalmazható porózus és nem porózus felületeken egyaránt. Használható hullámos csomagoláson, gumi jelölésére, zacskó nyomtatására, műanyag jelölésére, PVC jelölésére, és papírra való nyomtatásra is. A nagykarakteres tintasugaras nyomtatás használható fém jelölésre, vagy akár építési és szerkezeti anyagok megjelölésére is. 

Hogyan működik

Minden fúvóka előtt 1-1 szelep található, melyek egymástól függetlenül villámgyorsan működtethetőek, a nyitás ideje alatt kerül fel a tintacsepp a mozgásban lévő jelölendő tárgyra, megalkotva a karaktereket, vagy képeket.

A technológia főbb előnyei

  • Dátum, idő, egyéb szöveg költséghatékony nyomtatása
  • Egyszerű üzemeltetés és karbantartás
  • A fej folyamatos nyomás alatt van, így biztosított a tintaellátás