+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Technológia

Címkéző berendezések és applikátorok

Bármilyen gyártósor igényeinek megfelelő címkéző berendezés elérhető az Arcon kínálatában. Napjainkban ezek az eszközök már kisméretűek és, köszönhetően a jól bevált technológiáknak, nagyon hatékonyan üzemeltethetőek, mert a minimális karbantartási igény és fogyóeszköz csere miatti leállási idő is csekély. Ezek a technológiák számos iparágban megtalálhatóak, emelett gyorsan és hatékonyan használhatóak gyűjtőcímke jelölésre vagy textil termékek címkézésére. Tudjon meg többet a címkéző berendezésekről.

Collamat applikátorok

A Collamat rendszert úgy tervezték, hogy hatékonyan helyezze el a címkét akár a termékre, akár annak csomagolására. A címkék akár előregyártottak is lehetnek, mint az egyedi italcímke, vagy a készülék maga is kinyomtatja azokat. Megoldható egy  vagy több oldalra történő címke applikálása is.

Domino М-széria applikátorok

A Domino M-szériás termékek magas minőségű, kompakt rendszerek, melyek különféle applikátorok segítségével helyezik fel a címkét a jelölendő felületre. A címkére különféle adatok kerülhetnek fel, többek között ábrák, számok, vagy akár vonalkódok is.Távoli számítógépről is vezérelhetőek , ezzel könnyítve a gyártósor menetét.

INTREX címkéző berendezések

Legyen szó akár egyszerű, akár összetett címkézési eljárásról, mint az élelmiszer jelölés, az Intrex egyedileg tervezett berendezései mindig a maximumot nyújtják az ügyfél igényeinek megfelelően.