+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Technológia

Bármilyen gyártósor igényeinek megfelelő címkéző berendezés elérhető az Arcon kínálatában, napjainkban ezek az eszközök már kisméretűek és, köszönhetően a jól bevált technológiáknak, nagyon hatékonyan üzemeltethetőek. (minimális karbantartási igény és fogyóeszköz csere miatti leállási idők)

 

Collamat applikátorok

A Collamat rendszert úgy tervezték, hogy hatékonyan helyezze el a címkét akár a termékre, akár annak csomagolására. A címkék akár előregyártottak is lehetnek, vagy a készülék maga nyomtatja ki azokat. Megoldható egy-, vagy több oldalra történő címke applikálás is.

 

Domino М-széria applikátorok

A Domino M-széria – magas minőségű, kompakt eszközök, mely különféle applikátorok segítségével helyezi fel a címkét a jelölendő felületre. A címkére különféle adatok kerülhetnek, többek között változók, ábrák, vonalkódok formájában is, akár távoli számítógépről vezérelve.

 

ЭINTREX címkéző berendezések

INTREX – Legyen szó akár egyszerű, akár összetett címkézési eljárásról, az Intrex egyedileg tervezett berendezései mindig a maximumot nyújtják az ügyfél igényeinek megfelelően.