+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Lézeres technológia

A lézeres jelölő berendezés egy viszonylag új technológia, amely mára már ipari szabvánnyá nőtte ki magát. Működési elve a lézerfénynek tükrökkel való eltérítése, mely a lencsén keresztül éri el a jelölendő felületet. A termék felületén lévő vékony réteg elégetésével jön létre a kontrasztos, időtálló jelölés. A lézeres jelölésről bővebben ezen az oldalon olvashat. 

Ez a fajta lézernyomtató jelölés számos iparágban felhasználható, és nem kell attól félni, hogy a jelölés lekopik, elhalványul, esetleg az időjárás miatt tönkre megy. Remek választás olyan iparágban, ahol a jelölés ki van téve az időjárás viszontagságainak, úgy mint az építőipar
 

    

D-szériás lézeres jelölők  

A D-szériájú lézeres jelölők nagy felbontású, folyamatosan kiváló minőségű kódolást nyújtanak még a legnagyobb sebességű gyártósorok részére is. Ez a lézeres jelölő technológia  számos felületen végre tudja hajtani a lézeres jelölést. A  felhasználási körei közé tartozik az ital üvegek jelölése, a papír és egyéb csomagolóanyagok jelölése, vagy a karton jelölése. 

A Domino lézercső a legtöbb jelölési feladathoz kiváló teljesítményt nyújt. Ez a fajta lézer könnyedén integrálható a gyártósor szinte bármely részébe és a termékek minden esetben kiváló minőségű, megbízható, konstans lézeres jelölést kapnak.

A Domino D-szériás lézeres jelölő berendezésekről tudjon meg többet, ismerkedjen meg a lézernyomtató működésével, a széleskörű felhasználásával, és a hosszan tartó megbízhatóságával. 

Lézer jelölővel kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon hozzánk, hozzáértő kollégáink örömmel segítenek.