+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Technológia:

Személyre szabható bináris rendszerű nyomtató

A Bitjet+ bináris nyomtatási technológia kiváló minőségű kép-, illetve szövegnyomtatást tesz lehetővé nagyon magas sebességgel, mely működési elvében hasonló a kiskarakteres tintasugaras nyomtatáshoz.

A Bitjet+ nyomtató 256 db fúvókát használ, amely segítségével éri el a különlegesen gyors, akár 800 m/min sebességű nyomtatást. Ezt a technológiát főképp személyre szabott nyomtatáshoz használják a nyomdaiparban, úgy mint az egyedi címkenyomtatás, kártyanyomtatás, grafikák, számok, vagy vonalkódok felvitele egy már meglévő anyagra, amilyen a jegy, boríték, vagy az újság is. A Bitjet+ bináris nyomtatás technológia kiváló egyéb egyedi és testreszabható termékek jelölésére is, mint a műanyag-vagy a plasztikkártya-nyomtatás. Olvasson bővebben a felhasználási területekről.

Hogyan működik a Bitjet technológia?

A CIJ technológiához hasonló működési elv lényege, hogy ebben az esetben az elektrosztatikus mező azokat a tintacseppeket téríti el, amelyek végül nem kerülnek fel a jelölendő felületre. Az el nem térített cseppek használhatóak fel tehát a nyomtatáshoz, a maximális sebesség és pontosság mellett. A jelölési mező szélessége maximum 54 mm lehet, 170 dpi x 170 dpi felbontással. Tudjon meg többet a Bitjet+ nyomtató rendszerről.

Előnyök

  • 256 fúvókát tartalmazó nagyfelbontású nyomtatófej a tökéletes minőségért
  • Nagy sebességű szöveg nyomtatása és grafikák nyomtatása
  • Hatékony festékanyag felhasználás
  • Nagyon gyorsan száradó tinta, így nincs szükség utólagos szárításra