+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Endoline csomagológépek

A sor végén szükséges csomagolási feladatok ellátására is vannak már manapság alkalmas berendezések. Az ilyesfajta eszközök megkönnyítik és meggyorsítják a csomagolást. Ahogyan az Endoline csomagológépek neve is mutatja, a termékeket a vonalak végéhez, vagyis az “End-of-line”-hoz tervezték. 
 

A brit gyártó termékeit világszerte 1981 óta nagy elégedettséggel használják. Eleinte a gyártó kicsi, kartonhajlító gépekkel kezdte tevékenységét, mára már a széles kínálatával a legnagyobb csomagológép gyártóvá lépett elő.. Az Endoline termékek egyaránt alkalmasak formázásra, töltésre, csomagolásra, és a dobozok lezárására is. 

Endoline töltő és dobozformázó gépek

 

Napjainkban már több, mit 7500 csomagológép teljesít szolgálatot világszerte, melyeknek tervezése, kivitelezése és műszaki támogatása a kezdetektől a felhasználóval együtt, annak igényeit, szükségleteit maradéktalanul figyelembe véve, professzionális módon zajlik. 

 

Az Endoline ügyfelei széleskörű támogatásra is számíthatnak, mely alapja az évek során felgyülemlett tudás és tapasztalat, biztosítva így a beruházás maximális megtérülését. Ha időtálló, és minimális fenntartási költségű berendezéseket keres, amelyek tökéletesen szolgálnak dobozok töltéséhez és formázásához, vagy zsugorfóliázáshoz, akkor az Endoline termékek kitűnő választásnak bizonyulnak. 

 

A gyártó legsikeresebb termékei közé tartoznak a 200-as szériájú dobozformázó gépek. Ezek a berendezések több különböző egyedi funkcióval vannak ellátva, ezáltal biztosítva a könnyű és gyors munkamenetet. A berendezés képes akár percenként száz doboz formázására és lezárására. Bővebb információt az Endoline 247 dobozformázó gépekről itt talál. 

 

A dobozformázó gépek mellé tökéletesen párosulnak az Endoline SPT dobozzáró berendezések. Ezek a berendezések könnyen és egyszerűen használhatóak különböző méretű dobozok lezárásához. Emelett a ragasztó egységek sajátos beállítása is lehetővé teszi a berendezések maximális személyre szabását. Még több tudnivalót az Endoline dobozzáró berendezésekről ezen az oldalon találhat. 

 

A cég az igényeknek megfelelően készít csomagológépeket, akár félautomata, akár teljesen automatizált rendszerről legyen szó, törekedve a legalacsonyabb üzemeltetési költség elérésére. Köszönhetően az egyedi szerkezeti jellemzőknek, az Endoline csomagológépek a legkülönfélébb alkalmazásokhoz használhatóak, pl.: gyógyszeripari, élelmiszeripari, vagy fogyasztási cikkek csomagolásához.
 

Amennyiben bármilyen kérdése lenne az Endoline eszközökkel kapcsolatban, akkor kérem, hogy vegye fel a kapcsolatot értékesítési osztályunkkal.