+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Endoline csomagológépek

 

Ahogyan az Endoline csomagológépek neve is mutatja, a termékeket a vonalak végéhez “End-of-line” tervezték. A brit gyártó termékeit világszerte 1981 óta használják nagy megelégedéssel. Eleinte a gyártó kicsi, kartonhajlító gépekkel kezdte tevékenységét, mára már a legnagyobb csomagológép gyártóvá lépett elő, széles kínálattal.


Napjainkban már több, mit 7500 csomagológép teljesít szolgálatot világszerte, A tervezés, kivitelezés és műszaki támogatás a kezdetektől a felhasználóval együtt, annak igényeit, szükségleteit maradéktalanul figyelembe véve, professzionális módon zajlik. Az Endoline ügyfelei széleskörű támogatásra is számíthatnak, mely alapja az évek során felgyülemlett tudás és tapasztalat, biztosítva így a beruházás maximális megtérülését.


A cég az igényeknek megfelelően készít csomagológépeket, akár félautomata, akár teljesen automatizált rendszerről legyen szó, törekedve a legalacsonyabb üzemeltetési költség elérésére. Köszönhetően az egyedi szerkezeti jellemzőknek, az Endoline csomagológépek a legkülönfélébb alkalmazásokhoz használhatóak, pl.: gyógyszeripari, élelmiszeripari, vagy fogyasztási cikkek csomagolásához.