+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

 

A japán székhelyű SATO vezető gyártó a vonalkód és RFID technológiákban, elsősorban címkenyomtatóiról ismert nagyvállalat.

A SATO szerteágazó termékkínálatban megtalálhaóak a kiskereskedelem, egészségügy, ipar, közlekedés, logisztika, az állami szektor és egyéb területek igényeinek maradéktalanul megfelelő eszközök, melyek segítségével könnyedén azonosíthatóak, nyomon követhetőek és menedzselhetőek emberek, áruk és eszközök.

Az Intrex címkéző berendezéseit és komplex rendszereit minden esetben az ügyfél igényeinek megfelelően alakítják ki. Az eszközök nagyon megbízható működésűek, az Intrex teljeskörű, professzionális szolgáltatásokat nyújt a projektek során.

Az Intrex 100+, 200+ és 300+ címke applikátorok sebessége 25m/perc és 150m/perc (700 címke/perc) sebesség között változik az alkalmazási területnek megfelelően.

Az Intrex címkéző rendszerei bármilyen vállalati szektor számára kínálnak megoldást és szinte az összes méretű csomagolás címkézéséhez megfelelőek.

 

A Domino M-szériájú eszközök integrált nyomtató segítségével teszik maximálisan rugalmassá a címkézést, ideálisak olyan gyártócégek számára, akik csomagolási csoportokra keresnek címkézési megoldást.

Az M-szériájú termékek számos konfigurációban rendelhetőek, álló, vagy mozgó termékek címkézésére is alkalmasak (110 címke/perc sebességig), jobb- és baloldali változatban, akár beépített Ethernet csatlakozóval is elérhetőek. Többféle applikátor (pneumatikus, fújó, vagy penge) teszi lehetővé a címkézést egy, kettő, három oldalra, vagy akár a sarokra is.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel az M-szériával kapcsolatosan, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot értékesítési osztályunkkal.