+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Jelöléstechnikai eszközök széles választéka

Manapság számos iparágban elkerülhetetlen a modern jelöléstechnikai eszközök használata. A jelöléstechnikai eszközök rengeteg segítséget nyújtanak a kisiparosoknak és a nagyvállalkozóknak egyaránt. Ezek a jelöléstechnikai berendezések felhasználhatóak az építőiparban, vagy akár az élelmiszer iparban is. Az egyedileg testreszabható jelölők alkalmasak autóüveg jelölésre és élelmiszer jelölésre is. A főbb élelmiszer felhasználási területek listáját itt megtekintheti, vagy nézze meg a részletes felhasználási listát oldalunkon. 

Domino termál tintasugaras berendezések

Manapság A Domino G-széria termál tintasugaras jelölő berendezés kiválóan alkalmas nagy sebességű 1D, vagy 2D vonalkódok, szövegek, valós időben változó számok, illetve grafika nyomtatására nedvszívó, vagy nem nedvszívó felületeken  egyaránt.

 

A termál tintasugaras technológiát, az úgynevezett BubbleJetet régóta alkalmazzák nyomtatáshoz, aminek előnye, hogy alacsony karbantartási költségekkel üzemeltethető, emellett tiszta, megbízható és nagy felbontású jelölést biztosít. Ezáltal kedvező befektetés kis- és nagyvállalkozóknak is egyaránt.

 

A Domino G-szériát napjainkban már széles körben használják a gyógyszer-, dohány- és élelmiszeriparban, valamint kozmetikai termékek jelölésére is. Ezek a jelölések nem kopnak le, és minden előírásnak megfelelnek. Bővebben a jelöléstechnikai eszközökről, azok fontosságáról, és a tudnivalókról a jelöléstechnikai információk oldalon olvashat. 

 

A G-szériás nyomtató eszközök új generációs, modern berendezések. Számos iparágban használják, mivel gyors, megbízható, és karbantartása is költséghatékony. A modellekről itt tudhat meg többet. 

 

Ha bármilyen kérdése van, kérjük ne habozzon felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal!