+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Jelölők és jelöléstechnikai eszközök

Manapság már rengeteg szektorban elképzelhetetlen, hogy a forgalmazott termékeken ne legyen feltüntetve a gyártási idő és a helyet jelölő információ. Szerencsére napjainkban már rengeteg lehetőség van a jelöléstechnikai berendezések alkalmazására. 

Ezáltal a termékek megjelölése egyszerűbbé válik, és a megjelöléssel könnyen azonosíthatóak az árucikkek, emellett a szállítás és értékesítés is egyszerűen nyomon követhető.

Jelöléstechnikai információk

Minden ipar másra használja a jelöléstechnikai információkat,

ám a legelterjedtebb jelölések az alábbiak:   
       
      A-Series-CIJ-NML2-A520i-dairy.jpg

 

  • Termék, termékcsalád neve
  • Termék súlya csomagolással vagy anélkül
  • A termék előállításának, illetve szavatosságának dátuma
  • Rövid tájékoztatás a gyártóról
  • A szállítás kezdő-, és végpontja
  • Különleges kezelést igénylő áru, például vegyi anyag, törékeny, vagy veszélyes áru

A jelölések fontossága különböző iparágakban

Egyes esetekben a jelöléseket speciális tintával kell elvégezni, mely lehetővé teszi, hogy a jelölés ne sérüljön a környezeti hatások által. Ilyen esetek például az autóüveg jelölések, fém jelölés és a beton jelölés, ahol a környezeti hatások károsíthatják a jelöléstechnikai eszközök által felvitt jelöléseket. További információt a speciális jelölésekről itt találhat. 

Annak érdekében, hogy a termékre, vagy annak csomagolására gyorsan és pontosan felkerüljön a jelölés, modern és hatékony eszközökre van szükség. A legelterjedtebb használata a jelöléstechnikai eszközöknek az élelmiszer csomagolás jelölés, ahol a jelöléstechnikával számos jelentős információ feltüntethető. 

Természetesen az univerzális élelmiszer jelölés rendelet egyszerűbbé teszi a különböző csomagolások értelmezését. Remek opció élelmiszeripari jelöléstechnikára a lézeres jelölő berendezés. Számos más fontos jelölés is véghezvihető a jelöléstechnikai eszközökkel, úgy mint a tételazonosító jelölés vagy a gyűjtőcsomagolás jelölése. 

Az angliai központú Domino professzionális jelöléstechnikai eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, melyek a legmodernebb technológiákat ötvözik a több évtizedre visszanyúló tapasztalatokkal. A Domino termékcsoportjai minden jelöléstechnikai igényre kínálnak megoldást.

A jelöléstechnikai nyomtatókról általánosságban

A Domino tintasugaras nyomtatóival biztos lehet abban, hogy a termékeken megtalálható jelölés ellenáll a környezeti behatásoknak. Remek választás az új generációs tintasugaras nyomtató eszközök egyike. 

Az eszközök megbízhatóságának és alacsony üzemeltetési költségeinek köszönhetően minden esetben biztosított a költséghatékony termelés. Gyakorlatilag bármilyen típusú anyagra felvihető a jelölés. Az eszközök kompakt mérete megkönnyíti az integrációt a modern nagysebességű gyártósorokba.

Számos nyomtató kialakítható egyéni igények alapján. Ha bármilyen kérdése van a jelöléstechnikáról vagy a speciális nyomtatókról, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségek egyikén.