+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Fő alkalmazások

Sorszámozás és összesítés

 

Ez a szoftveres és a hardveres megoldásokat egyaránt tartalmazó kódoló rendszer segítséget nyújt a gyógyszerek kereskedelmi forgalmának ellenőrzésében, az egyedi és gyűjtőcsomagolások kódolásának köszönhetően mind a gyártó, mind a végfelhasználó számára.

A berendezés működésének monitorozása, a folyamatos állapotfigyelés, a kinyomtatott kódok visszaellenőrzése, az adatbázisok szoftveres kezelése, a különböző, folyamatosan naplózott felhasználói szintek megléte megfelel a legszigorúbb iparági előírásoknak és elvárásoknakis.


 

A terméken lévő sorozatszám a gyártási folyamat bármely pontján lekérdezhető, illetvea későbbiekben is használható a termék követésére egészen a végfelhasználóig. Ennek a kezdeményezésnek a középpontjában a gyógyszerhamisítás elleni küzdelem áll, de ennek alkalmazása más iparágakban is terjedőben van (kozmetika, vegyipar, élelmiszeripar). Az egyedi sorszámok használata és szigorú nyilvántartása kapcsolatot teremt a gyártás, az egyedi termék, a rendelési egység és a kiszállítási egység (raklap) között. Az így elkészült azonosító címkék a raktári logisztikában is használhatóak.Egyéb felhasználás

 

A lézeres jelölés csökkenti a helytelen címke felhelyezésének kockázatát, illetve automatizált rendszerek segítségével könnyen ellenőrizhető.

Hamisítás elleni védelem

Termékazonosítás a termelés későbbi szakaszában

Validálás (GMP) és ellenőrzés

Data Matrix, RFID kódolás