+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

A karbantartási munkákat akár speciálisan kialakított műhelyünkben, akár az ügyfél telephelyén, képzett technikusaink segítségével végezzük el. Legyen szó egy gyors és egyszerű szervivelésről, vagy akár egy bonyodalmasabb probléma megoldásáról, ránk számíthat.

Biztosított szolgáltatásaink

Garanciális szerviz

A garanciális időszak alatt a termék gyártási hibájára visszavezethető meghibásodásokat térítésmentesen, ügyfeleink igényeinek leginkább megfelelve javítjuk, a lehető legrövidebb időn belül. Természetesen abban az esetben is vállaljuk a javítást, ha nem megfelelő kezelés miatt hibásodik meg a termék, ebben az esetben a javítás költségeit az ügyfél fizeti. Ezek közé tartozhat a használt lézernyomtató és az egyéb okok miatt meghibásodott berendezés is. 

Garanciális időszakon túli szerviz

A jótállási időszak utáni szervizelést minden esetben az eszköz állapotfelmérése előzi meg, mely alapján lehet pontosítani a cserélendő alkatrészeket. Kollégáink folyamatosan részt vesznek a Domino által szervezett tréningeken, így mindig a legfrissebb információkkal rendelkeznek a javítási folyamatokat illetően, így a Domino berendezések sosem okoznak nyomtató hiba problémákat.. Szakértő technikusain alaposan megvizsgálják és felmérek a nyomtató eszközöket, majd a legjobb megoldást kínálva szervizelik a berendezéseket.

Szakmai tanácsadás

Ingyenesen elérhető telefonos/e-mailes konzultáció is igénybe vehető szakembereinkkel. Ha bármilyen kérdése van az ipari nyomtató berendezésekkel, vegye fel velünk a kapcsolatot, hozzáértő kollégáink telefonon vagy személyesen is tudnak segíteni.

Cserélje le régi nyomtatóját egy új Domino eszközre!

Vállalkozását egy olcsó nyomtató berendezéssel kezdte, de mára már nagyteljesítményű eszközökre van szüksége? Nálunk számos iparágban használt jelölő berendezések megtalálhatók, amelyek multifunkcionálisak és könnyen beüzemelhetőek. Ha bármilyen kérdése van ezzel a szolgáltatással kapcsolatban, akkor kérjük, hogy keresse értékesítő kollégáinkat.