+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Tintasugaras nyomtatók

A különféle iparágak széles körben használják a legnépszerűbb tintasugaras feliratozó eszközeinket a csomagoláson szöveges, vagy grafikus információ megjelenítésére. A Domino technológiai megoldásai biztosítják az időtállóságot, valamint a magas fokú ellenállást a környezeti hatásokkal szemben. A CIJ (ContinousInkJet) technológia működési elve, hogy az eszköz folyamatosan apró tintacseppeket “lő ki” a nyomtatandó felület irányába, ezeket a tintacseppeket elektromos mező hatására el lehet téríteni bizonyos szögben a megjelenítendő karakternek/ábrának megfelelően, ezáltal elkészítve a jelölést.

A Domino tintasugaras nyomtatóit magas nyomtatási sebesség, intuitív kezelőfelület és nagyfokú megbízhatóság jellemzi, alacsony üzemeltetési költségek mellett. A tintasugaras technológia gyakorlatilag bármilyen felületre használható, a berendezés kompakt mérete miatt könnyen integrálhatóak minden gyártósorba.

A Domino sokféle tintasugaras nyomtatót kínál a speciális nyomtatási feladatok megoldására, kérjük, hogy forduljon szakértőinkhez az ön igényeinek leginkább megfelelő nyomtató kiválasztásában!
   

   

 

Nyomtatóinkról általánosságban

Napjainkban sokféle a terméket, gyártót azonosító információ kerül a csomagolásra. Annak érdekében, hogy távolról is be lehessen állítani ezeket az információkat (gyártás időpontja, lejárati datum, vonalkód) a Domino eszközök opcionálisan Ethernet portal és web-szerveren keresztüli elérhetőséggel is rendelkezhetnek.