+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Tintasugaras nyomtatók

A különféle iparágak széles körben használják a legnépszerűbb tintasugaras nyomtató eszközeinket a csomagoláson szöveges, vagy grafikus információ megjelenítésére. A Domino tintasugaras nyomtatóibiztosítják az időtállóságot, valamint a magas fokú ellenállást a környezeti hatásokkal szemben. A tintasugaras CIJ avagy a Continuous InkJet technológia működési elve, hogy az eszköz folyamatosan apró tintacseppeket küld a nyomtatandó felület irányába, és ezeket a tintacseppeket elektromos mező hatására el lehet téríteni bizonyos szögben a megjelenítendő karakternek vagy ábrának megfelelően, így elkészítve a nyomtatást.

 

Domino tintasugaras nyomtatóit magas nyomtatási sebesség, intuitív kezelőfelület és nagyfokú megbízhatóság jellemzi, emellett a kedvezően alacsony üzemeltetési költség is fontos szempont. A tintasugaras technológia gyakorlatilag bármilyen felületre használható (ital jelölés, alumínium dobozok jelölése, üvegjelölés, doboz jelölés, PET jelölés), és a berendezés kompakt mérete miatt könnyen integrálhatóak minden gyártósorba.   

   

 

Nyomtatóinkról általánosságban

Napjainkban sokféle a terméket, gyártót azonosító információ kerül a csomagolásra. Annak érdekében, hogy távolról is be lehessen állítani ezeket a fontos információkat mint a gyártás időpontja, lejárati dátum, vagy a vonalkód, a Domino eszközök opcionálisan Ethernet porttal és web-szerveren keresztüli elérhetőséggel is rendelkezhetnek.

 

A Domino tintasugaras nyomtatóiról az alábbi linkeken olvashat bővebben. Az A-szériás modellek közé tartozik az A120 és az A220, az A320i és az A420i, emellett az A520i nyomtató berendezések. Minden model más és más egyedi szolgáltatással segíti elő a gyártási folyamatokat. 


A Domino sokféle tintasugaras nyomtatót kínál a speciális nyomtatási feladatok megoldására, kérjük, hogy forduljon szakértőinkhez az ön igényeinek leginkább megfelelő nyomtató kiválasztásában!