+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Az új generációs egyedülálló i-Tech megoldást használó nyomtatók csökkentik a felhasználó költségeit és megkönnyítik az üzemeltetést.


   

   

Szervizköltség nélkül – intelligens megoldásokkal

Az új Qube technológia szükségtelenné teszi a karbantartással kapcsolatos szerviz kiszállásokat: Az új tintarendszer alapja az i-Tech Qube elem, mely tartalmazza az összes szűrőt és a nyomtatáshoz szükséges tintát is. A Qube elem nagyon egyszerűen, szervizes segítség nélkül is, kb. 10 perc alatt cserélhető.

Intelligencia:Az А420i folyamatosan figyeli a hátralevő tinta mennyiségét és időben figyelmeztet a cserére.

A CleanFill technológia segítségével a patron egyszerűen cserélhető a készülék leállítása nélkül. A nagy kapacitású make-up tartály lehetővé teszi a cserék közötti időszak meghosszabbítását.

Akár az összetett gyártósorokhoz is egyszerűen integrálható

Sokoldalúság: a felhasználói felület számos fejlesztése lehetővé teszi több nyomtató kezelését: beépített interfészek, web szerver és távmenedzsment, szabványos funkciók és hálózati protokol.

Elérhetőség: az I/O csatlakozók széles skálája segíti a legkomplexebb gyártósorokba integrálhatóságot. A szabadalmaztatott technológia miatt a scriptek funkcionalitása komplex kódolás nélkül is megoldható.

Könnyű használat

Egyszerűség: QuickStep – Egyedi és egyszerűen kezelhető interfész operátoroknak. A fogyóeszközök színekkel vannak jelölve, a minél egyszerűbb napi felhasználást elősegítendő.

Biztonság: integrált biztonsági menedzsment, GAMP4 kompatibilitással. Az üzenetsablonok és szövegdobozok lehetővé teszik, hogy biztonságosan szerkessze az üzeneteket, vagy megszűntesse az adatbeviteli hibákat, amennyiben szükséges.

Nekünk fontos az Ön ideje

Kényelem: csak kapcsolja be a készüléket egy gomb segítségével és már nyomtathat is! A SureStart szabadalmaztatott rendszere automatikus fejtisztítással segíti a mindenkori problémamentes nyomtatást

Megbízhatóság: A 420i fejlett modulációs és szűrési rendszerének köszönhetően, valamint a tinta hőmérsékletének és viszkozitásának folyamatos kontrolljával garantált a mindenkori optimális és hatékony működés.

Állandóság: A 420i beindítása után biztos lehet abban, hogy a nyomtató mindig kiváló jelölést és magas teljesítményt nyújt majd.

Speciális és hagyományos tinták

A Domino eszközeit úgy tervezték, hogy optimálisan használható legyen bizonyos területeken, vagy iparágakban

Speciális tinták elérhetőek az (beverage) italtöltő üzletág számára, melyek a visszaváltható üvegek mosása után is a felületen maradnak.

A konzervipar számára elérhetőek speciálisan kifejlesztett, színváltós tinták is, míg a hagyományos tinták kiváló tapadást biztosítanak PP és PE felületekre egyaránt.

Speciális, élelmiszerrel érintkező és gyógyszeripari tinták is elérhetőek.