+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Jelöléstechnikai nyomtatók


A jelöléstechnikai berendezések manapság már elengedhetetlen kellékei a hatékony, gyors, és pontos gyártásnak. A termékek megjelölésével könnyebb nyomon követni az egyes árucikkeket, és megfelelni minden előírásnak. A legfontosabb jelölések közé tartozik a gyártási és lejárati dátum, a gyártási helyszín, a cikkszám, és az élelmiszer jelölés is. Természetesen lehetőség van a fém jelölésre, az allergének jelölésére, vagy akár a tételazonosító jelölésére is. A jelöléstechnikai eszközök fontosságáról érdeklődjön kollégáinknál. 

C-szériájú jelöléstechnikai nyomtatók

           

 

 

A Domino C-szériájú eszközök kiváló minőségű jelölést tesznek lehetővé porózus anyagokra. A C-széria erőssége a költségek alacsonyan tartása, összehasonlítva a címkés, illetve termál transzfer megoldásokkal szemben. Ezeket a nyomtatókat elsősorban nedvszívó anyagok jelölésére használják. Valós időben változtatott adatok nyomtatására is képes, akár függőleges felületre is. 

A C-széria a Domino C7, Domino C16, és a C-ezer széria a Domino C1000, Domino C3000 és Domino C6000 verziókból áll.

Domino Macrojet és Casecoder nyomtatók

A Domino Macrojet és Casecoder jelzőberendezéseit nagykarakteres jelöléshez fejlesztették ki. Ezen eszközök kizárólag tinta felhasználásával működtethetőek, amit a tinta tartályból szív fel a készülék.

ZA Macrojet és Casecoder készülékeknél a tintát nem szükséges higítani, mivel jóval nagyobb méretű fúvókán keresztül jut el a tinta a jelölendő felületre, mint az inkjet típusú eszközöknél. Nyomástárolásra alkalmas membrános egység szállítja a tintát a nyomtatófejhez egy összekötő tömlőn keresztül, végül a nozzle-on keresztül tintacseppek formájában kerül fel a jelölendő felületre. Az eszközök képesek arra is, hogy a nyomtatási felbontást változtassák. Itt olvashat bővebben a Macrojet és a Casecoder nyomtató berendezésekről. 

Ha bármi kérdése van a nagy karakteres tintasugaras nyomtatókkal kapcsolatban, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot