+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Domino Macrojet és Casecoder nagykarakteres tintasugaras nyomtatók

Nagykarakteres jelölő berendezések

A Domino Macrojet és Casecoder jelzőberendezéseit nagykarakteres jelöléshez fejlesztették ki. Ezen eszközök kizárólag tinta felhasználásával működtethetőek, amit a tintatartályból szív fel a készülék. A tintasugaras nyomtató előnyei közé tartozik a megbízhatóság, a gyorsaság, és a precizitás. Számos jelöléstechnikai eszközt forgalmaz cégünk, amelyek remekül passzolnak a cégekhez és gyártó sorokhoz. 


A Macrojet és Casecoder készülékeknél a tintát nem szükséges higítani, mivel jóval nagyobb méretű fúvókán keresztül jut el a tinta a jelölendő felületre a tintasugaras nyomtatóval, mint az ink-jet típusú eszközöknél. Emellett, a tinta viszkozitás, mely a környezeti hőmérséklettől is függ, nem játszik szerepet ezesetben. Tehát a transzferálás tintasugaras nyomtatóval egyszerűbb, tisztább, és gyorsabb mint egyéb jelölő berendezéseknél. Többféle forgalmazott tintasugaras eszközeinket megtekintheti itt.

Bővebben a készülékekről

A fogaskerekes szivattyú szállítja a tintát a nyomtatófejhez egy összekötő tömlőn keresztül, végül a nozzle-on keresztül tintacseppek formájában kerül fel a jelölendő felületre. 

Az eszközök képesek arra is, hogy a nyomtatási felbontást változtassák, legyen szó nagyobb, vagy kisebb mennyiségű tinta felhasználásával adott felületre. Bővebben itt olvashat a termék technikai adatairól. 


Ha bármilyen kérdése adódik, esetleg nem biztos benne, hogy lézer vagy tintasugaras nyomtatót válasszon a termékeihez, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.