+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Technológia

 

Lézerfényes technológia

Ez egy viszonylag új technológia, mely mára már ipari szabvánnyá nőtte ki magát. Működési elve a lézerfénynek tükrökkel való eltérítése, mely a lencsén keresztül éri el a jelölendő felületet. A termék felületén lévő vékony réteg elégetésével jön létre a kontrasztos, időtálló jelölés. A Domino UK napjainkban a CO² lézernyomtató megoldások vezető, innovatív fejlesztője, a kutatások eredményeképpen új ipari szabványt hozott létre.

Hogyan működik

A lézer nyomtató működése egy viszonylag egyszerű folyamat, amely gyors és megbízható nyomtatást biztosítja. A szén dioxiddal töltött lézercsőből egy félig átlátszó tükrön keresztül jut ki a lézersugár, mely tovább halad a tükörrendszer felé. A tükrök mozgása teszi lehetővé, hogy a lézersugár a jelölési terület minden pontját elérhesse, ahonnan vagy elpárologtatja az anyagot, például festett felület esetén, vagy elnyelődik a felületen matt jelölést létrehozva, mint a palackokon és az üvegeken.

Vektoros lézeres jelölés

A Domino által kifejlesztett vektoros lézeres jelölés amelyet az F-szériánál és a D-szériánál alkalmaznak, szöveg, grafika, és vonalkód elkészítésére alkalmas szinte minden felületen. Legyen szó műanyag, üveg, papír, karton, vagy fa anyagokról, a lézernyomtató előnyei megszámlálhatatlanok. A lézeres jelölés nagy előnye, hogy statikus és dinamikus jelölésre is használható, tehát megfelelő álló és mozgó tárgyak jelölésére. További előny, hogy nincsen kellékanyag felhasználás, és a karbantartási költségek is alacsonyan tarthatóak.

Technológiai előnyök

  • Kiváló nyomtatási minőség
  • Álló és mozgó tárgyak jelölésére is alkalmas
  • Kétirányú nyomtatás lehetősége
  • Nyomdai minőségű grafika készítése
  • Minimális karbantartási költségek és egyszerű kezelhetőségBármilyen kérdése van a szolgáltatásokkal kapcsolatban, vagy szeretné felvenni a kapcsolatot az értékesítő kollégáinkkal, ne habozzon!