+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Jelöléstechnikai eszközök 

Manapság egyre több vállalat tart igényt a jelöléstechnikai eszközökre. Szerencsére folyamatosan bővülő választék van az ilyen berendezésekből, és minden iparág megtalálhatja a számára legmegfelelőbb jelölő berendezést. A jelöléstechnikai berendezésekkel könnyebben lehet értékesíteni, a jogszabályoknak megfelelni, és nyomon követni a forgalmazást. 

Minden iparág másra használja ezeket a berendezéseket és funkcióikat. Legyen szó betűs tégla jelölésről, gyűjtőcsomagolás jelölésről, vagy tételazonosító jelölésről, a fejlett Domino jelöléstechnikai eszközök egyéni igény szerint kialakíthatóak. 

Új Domino CIJ nyomtatók

Az Ax-szériájú termékek a még tökéletesebb kódolási minőség mellett a vevői igényekhez igazodva továbbfejlesztett produktivitást és könnyebb integrálhatóságot nyújtanak a teljesen megújult technológiánk segítségével.

Ezáltal a jelöléstechnikai berendezések könnyebben kezelhetőek, és szélesebb körben használhatóak. Ezek az új generációs tintasugaras nyomtatók kiváló minőségűek, és a mindennapi használatra lettek tervezve.

Főbb alkotóelemek

 

Az új AX széria három főbb alkotó elemmel rendelkezik:

  • i-PulseTM – az új cseppképzési eljárás biztosítja minden üzemi körülmény között a tökéletes cseppek előállítását, kompatibilis az újonnan kifejlesztett tintákkal, melyek még jobb tapadást biztosítanak a legkülönbözőbb felületeken

  • iTechx – a legmodernebb szoftver és elektronikai komponensek segítségével elérhető újszerű felhasználói élmény (QuickStep 3 interfész) Domino Cloud kompatibilitással

  • Domino Design – a valós felhasználói igényeknek megfelelő tervezés, karbantartás-mentes működés, egyszerűen cserélhető kellékanyagok, valamint mostoha felhasználási körülmények közötti hibamentes működés jellemzik az új Ax szériájú termékeket.

Az új generációs AX szériás tintasugaras eszközökről itt talál bővebb információt. Ha bármi kérdése van a nyomtató berendezésekről, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!