+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Ipari termál transzfer technológia

Az ipari termál transzfer technológiát széles körben alkalmazzák, amely azon az elven alapul, hogy a tinta az alkalmazott festék szalagról hő hatására ráolvad a felmelegített nyomtatófejjel érintkező felületre. A technológia nagy felbontású nyomatot készít, ami gyorsan lehűl és időtálló jelölést képez a különféle felületeken, tehát a külső behatások, időjárási viszonyok, és egyéb oldószerek sem semmisítik meg a nyomatot. 

 

A Domino új szériájú V120i, V220i és V320i modelljei a legfejlettebbek a jelenleg kapható összes ipari termál transzfer technológiájú nyomtatók közül.

   

Domino V-szériás nyomtatók   

Ez a készülék változó adatokat, vagy vonalkódot képes felvinni közvetlenül a csomagolóanyagra a csomagoló gépsoron. Az összes V-szériájú nyomtató jellemzője az egyszerű és gyors működés, valamint az ipari formaterv. Az összes adat tárolható és beolvasható USB-ről is, ez a csatlakozó standard tartozéka a nyomtatóknak. Ezáltal a kezelőfelület és a használhatósága is le van egyszerűsítve, így minden iparágban könnyen kezelhető és használható a termál transzfer nyomtató. 

A magyar nyelvű menürendszer segítségével könnyedén beállíthatjuk, hogy mit szeretnénk nyomtatni, igény szerint automatikus dátumot, illetve lejárati időt állíthatunk be.

Minden eszköz képes folyamatos, illetve szakaszos módban is jelölni, a jobbos és balos kialakítás lehetővé teszi, hogy minden gyártósorba könnyedén illeszthető legyen.

Nincs szükség egyedi drive-ra, használhat tetszőleges számítógépes interfészt a Domino V-széria irányítására, akár a csomagológép vezérlő számítógépét is. A hagyományos, hengeres, vagy bélyegzős nyomtatókkal összehasonlítva a digitális termál transzferes technológia kiváló nyomtatási minőséget képvisel alacsonyabb fenntartási költségek mellett.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük bátran vegye fel velünk a kapcsolatot