+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Testreszabható címkéző rendszerek

Számos iparágban elengedhetetlenné vált a címke nyomtató és a címke applikátor. Sok kis- és nagyiparos megkönnyíti a munkamenetet ezekkel a nagy teljesítményű és megbízható berendezésekkel. Legyen szó az élelmiszeriparról vagy a vegyiparról, ezek a gépek teljesen testreszabhatóak, és akár öntapadós címke nyomtatásra is használhatóak. 

A Domino M-szériájú i-Tech eszközöket főképp csomagolási egységek, ruha címke nyomtatása, raklapok, dobozok, több összefóliázott termékcímkézésére használják. Az applikátorok kiválasztása a gyártósor és a felhasználók igényeinek megfelelően történik.. A számos szabványos konfigurációs variáns lehetővé teszi a 100%-os alkalmazkodást és a teljes körű integrációt. Így ha folyamatosan változó címkékre, sorszámok nyomtatására, vagy nyomtatható üvegcímke testreszabására van szüksége, válassza a Domino M-szériás berendezéseket. 

Bővebben a beépített nyomtatóval felszerelt címke applikátorokról

A Domino M-szériájú i-Tech eszközöket főképp nagyobb csomagolási egységek címkézésére használják, mint a dobozok, raklapok, és az összefóliázott termékek. Természetesen a beépített címke applikátor jó választás a kisebb felületek címkézésére is, mint az egyedi italcímke, esetleg a fém- vagy üvegcímke. 

A textil termékek címkézése sem jelent akadályt a címke nyomtatásban, mivel ezek a berendezések egyéni igény szerint formálhatóak. Az applikátorok kiválasztása a gyártósor és a felhasználók igényeinek megfelelően történik. A számos szabványos konfigurációs variáns lehetővé teszia tökéletes alkalmazkodást és a teljeskörű integrációt.

Elérhetőek a gyártósor jobb, illetve bal oldalához tervezett címkenyomtatók is, álló, vagy mozgó termékre jelölő berendezések, melyek percenként akár 110 címkét is fel tudnak helyezni. A termékek Ethernet csatlakozóval is fel vannak szerelve, az igényeknek megfelelően pneumatikus, fújó, vagy kefés applikátorral működnek, amelyek lehetővé teszik a dobozok 1, 2, 3 oldalára, vagy akár sarkára történő címkézést is. A Domino M230i címke applikátor részletes technikai leírása megtalálható weboldalunkon. 

A címke applikátorok mellé tökéletes választás a csomagoló berendezés is, amely segíti a gyártási folyamatot. A csomagoló és dobozformáló berendezésekről itt olvashat bővebben. 

Ha bármilyen kérdése van, kérjük bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!