+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Testreszabható címkéző rendszerek

Számos iparágban elengedhetetlenné vált a címke nyomtató és a címke applikátor. Sok kis- és nagyiparos megkönnyíti a munkamenetet ezekkel a nagy teljesítményű és megbízható berendezésekkel. Legyen szó élelmiszer iparról vagy vegyiparról, ezek a gépek teljesen testreszabhatóak, és akár öntapadós címke nyomtatásra is használhatóak. 

A Domino M-szériájú i-Tech eszközöket főképp csomagolási egységek, ruha címke nyomtatása, raklapok, dobozok, több termék összefóliázásának címkézésére használják. Az applikátorok kiválasztása a gyártósor és a felhasználók igényeinek megfelelően történik meg. Számos szabványos konfigurációs variáns teszi lehetővé a 100%-os alkalmazkodást és a teljeskörű integrációt. Így ha folyamatosan változó címkékre, sorszámok nyomtatására, vagy nyomtatható üvegcímke testreszabására van szüksége, válassza a Domino M-szériás berendezéseket. 

Bővebben a címke applikátorok beépített nyomtatóval

A Domino M-szériájú i-Tech eszközöket főképp nagyobb csomagolási egységek címkézésére használják, mint a dobozok, raklapok, és össze fóliázott termékek. Természetesen a beépített címke applikátor jó választás a kisebb felületek címkézésére is, mint az egyedi ital címke, esetleg a fém üveg címke. 

A textil termékek címkézése sem jelent akadályt a címke nyomtatásban, mivel ezek a berendezések egyéni igény szerint formálhatóak. Az applikátorok kiválasztása a gyártósor és a felhasználók igényeinek megfelelően történik meg. Számos szabványos konfigurációs variáns teszi lehetővé a tökéletes alkalmazkodást és a teljeskörű integrációt.

Elérhetőek a gyártósor jobb, illetve bal oldalához tervezett eszközök is, álló, vagy mozgó termékre jelölő berendezések, melyek akár 110 címkét is fel tudnak helyezni percenként. A termékek Ethernet csatlakozóval is fel vannak szerelve, az igényeknek megfelelően pneumatikus, fújó, vagy kefés applikátorral működnek, lehetővé teszik a dobozok 1, 2, 3 oldalára, vagy akár sarkára történő címkézést is. A Domino M230i címke applikátor részletes technikai leírása megtalálható weboldalunkon. 

A címke applikátorok mellé tökéletes választás a csomagoló berendezés is, amely elősegíti a gyártási folyamatot. A csomagoló és doboz formáló berendezésekről itt olvashat bővebben. 

Ha bármilyen kérdése van, kérjük bátran vegye fel a kapcsolatot velünk!