+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Domino M-Szériás M230i corner címkeapplikátorral

Beépített nyomtatóval rendelkező címke applikátorok

A Domino M-szériás corner címke applikátor pontos és megbízható applikálást biztosít két egymás melletti oldalra. Innovatív és egyedi design a pontos címke felhelyezés érdekében. A kompakt és állítható applikátor lehetővé teszi, hogy könnyen installálható legyen még akár kis helyre is. Remek választás boros címke nyomtatáshoz is. Robosztus ipari kivitel biztosítja a megbízható és effektív működést. Cégünk számos címkéző berendezést forgalmaz, így biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet.

Bővebben a termékről

Mivel szoftveres integráció kulcsfontosságú eleme minden gyártósorának, ezért a főbb szoftver cégekkel együttesen dolgozzuk ki a lehető legegyszerűbb és legmagasabb fokú szinkronizálást biztosító verziót. Ennek köszönhetően minden termékre tökéletesen kerül fel a címke, legyen szó egyedi italcímke nyomtatásról vagy élelmiszer jelölésről. A Domino M szériás címke applikátoros nyomtatók rugalmas és megbízható berendezések, amelyek minden gyártósor menetét megegyszerűsítik. Tekintse meg a berendezés technikai adatait.

Domino M-Szériás címkenyomtató alapinformációk és a nyomtató működése

  • A legtöbb címke felhelyezési igényhez megfelelőek, többféle jelölési távolsághoz is alkalmazhatóak
  • A gyártósorba egyszerűen és gyorsan integrálhatóak
  • Akár álló, akár mozgó termékekkel kompatibilis címkézés
  • Közvetlenül a nyomtatóról, vagy akár PC-ről is vezérelhető nyomtatás
  • A normal változatok akár RFID-vel is bővíthetőek
  • USB, RS232, Ethernet csatlakozók
  • A Windows alapú QuickDesign szoftverből címkék feltöltésének lehetősége az M-szériás eszközbe USB, RS232, vagy Ethernet csatornákon keresztül.


Ha bármilyen kérdése van, kérjük ne habozzon, és vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkal.