+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Címkéző gépek és berendezések

Minden iparág sajátos méretekkel dolgozik, így a legjobb megoldást a testre szabható berendezések kínálják. Nálunk számos címkéző berendezés megtalálható, legyen szó egyedi italcímke vagy fém üveg címke nyomtatásáról. Ezek a multifunkcionális és egyénileg beállítható címkéző gépek remek opciót kínálnak azoknak, akik sajátos címkével szeretnék ellátni termékeiket.

Legismertebb címkéző berendezések

 

SATO termékcsalád


A japán székhelyű SATO vezető gyártó a vonalkód és RFID technológiákban, elsősorban címkenyomtatóiról ismert nagyvállalat.

A SATO szerteágazó termékkínálatban megtalálhatóak a kiskereskedelem, egészségügy, ipar, közlekedés, logisztika, és az állami szektor is. Emelett egyéb területek igényeinek maradéktalanul megfelelő eszközöket kínál, melyek segítségével könnyedén azonosíthatóak, nyomon követhetőek és menedzselhetőek emberek, áruk és eszközök. 

Ha speciális textil termékek címkézése a célja, a SATO termékcsaládban biztosan talál megfelelő címkéző berendezést. A termál transzfer SATO termo nyomtatók megbízható szolgáltatást nyújtanak minden esetben, és termék kínálatuk igen sokszínű. Részletesebb terméktájékoztatót és összehasonlítást itt találhat.

Intrex termékcsalád

 

Az Intrex címkéző berendezéseit és komplex rendszereit minden esetben az ügyfél igényeinek megfelelően alakítják ki, ezáltal gondoskodva a teljeskörű munkavégzésről. Az eszközök megbízható működésűek, és az Intrex termékcsalád átfogó, professzionális szolgáltatásokat nyújt a projektek során.

Az Intrex 100+, 200+ és 300+ címke applikátorok sebessége 25m/perc és 150m/perc (700 címke/perc) sebesség között változik az alkalmazási területnek megfelelően. Az Intrex címkéző rendszerei bármilyen vállalati szektor számára kínálnak megoldást és szinte az összes méretű csomagolás címkézéséhez megfelelőek. Az Intrex termékcsalád többi tagjáról itt tájékozódhat.

Domino termékcsalád
 

A Domino M-szériájú eszközök integrált nyomtató segítségével teszik maximálisan rugalmassá a címkézést, ideálisak olyan gyártó cégek számára, akik csomagolási csoportokra keresnek címkézési megoldást. Sok esetben különböző megoldásokat igényel ugyanaz a cég, és a Domino M-szériájú termékcsalád remek választás jelenthet. 

Az M-szériájú termékek számos konfigurációban rendelhetőek, álló, vagy mozgó termékek címkézésére is alkalmasak (110 címke/perc sebességig), jobb- és baloldali változatban, akár beépített Ethernet csatlakozóval is elérhetőek. Többféle applikátor (pneumatikus, fújó, vagy penge) teszi lehetővé a címkézést egy, kettő, három oldalra, vagy akár a sarokra is. Ha a tökéletes sarok applikátort keresi, mindenképpen gondolja meg a Domino M-szériás M230i Corner címkeapplikátort. 

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel az M-szériával kapcsolatban, kérjük ne habozzon, és bátran vegye fel a kapcsolatot értékesítési osztályunkkal.