+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Endoline csomagológépek

A sor végén szükséges csomagolási feladatok ellátására is vannak már manapság alkalmas berendezések. Az ilyesfajta eszközök megkönnyítik és meggyorsítják a csomagolást. Ahogyan az Endoline csomagológépek neve is mutatja, a termékeket a vonalak végéhez, azaz “End-of-line” tervezték. 

A brit gyártó termékeit világszerte 1981 óta használják nagy megelégedéssel. Eleinte a gyártó kicsi, kartonhajlító gépekkel kezdte tevékenységét, mára már a legnagyobb csomagológép gyártóvá lépett elő, széles kínálattal. Az Endoline termékek alkalmasak formázásra, töltésre, csomagolásra, és a dobozok lezárására is egyaránt. 

Endoline töltő és dobozformázó gépek


Napjainkban már több, mit 7500 csomagológép teljesít szolgálatot világszerte, a tervezés, kivitelezés és műszaki támogatás a kezdetektől a felhasználóval együtt, annak igényeit, szükségleteit maradéktalanul figyelembe véve, professzionális módon zajlik. 

Az Endoline ügyfelei széleskörű támogatásra is számíthatnak, mely alapja az évek során felgyülemlett tudás és tapasztalat, biztosítva így a beruházás maximális megtérülését. Ha időtálló, és minimális fenntartási költségű berendezéseket keres, amely tökéletesen szolgál dobozok töltéséhez és formázásához, vagy zsugorfóliázáshoz, az Endoline termékek kitűnő választásnak bizonyulnak. 

A gyártó legsikeresebb termékei közé tartoznak a 200-as szériájú dobozformázó berendezések. Több különböző egyedi funkcióval vannak ezek a berendezések ellátva, ezáltal biztosítva a könnyű és gyors haladást. A berendezés képes akár percenként száz dobozt formázni és lezárni. Bővebb információt az Endoline 247 dobozformázó berendezésről itt talál. 

A dobozformázó berendezések mellé tökéletesen párosulnak az Endoline SPT doboz záró berendezések. Ezek a berendezések könnyen és egyszerűen használhatóak különböző méretű dobozok lezárásához. Emelett a ragasztó egységek sajátos beállítása is lehetővé teszi a berendezések maximális személyre szabását. Még több tudnivalót az Endoline doboz záró berendezésekről ezen az oldalon található. 

A cég az igényeknek megfelelően készít csomagológépeket, akár félautomata, akár teljesen automatizált rendszerről legyen szó, törekedve a legalacsonyabb üzemeltetési költség elérésére. Köszönhetően az egyedi szerkezeti jellemzőknek, az Endoline csomagológépek a legkülönfélébb alkalmazásokhoz használhatóak, pl.: gyógyszeripari, élelmiszeripari, vagy fogyasztási cikkek csomagolásához.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne az Endoline eszközökkel kapcsolatosan, akkor kérem, hogy vegye fel a kapcsolatot értékesítési osztályunkkal.