+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Egyéni nyomtatási megoldások


A Domino nyomdai rendszerek átfogó megoldást kínálnak címkék, matricák, vagy tag-ek elkészítéséhez. A meglevő nyomdai gépekhez könnyen integrálhatóak a Domino termékcsalád különböző termékei, melyek így páratlan flexibilitást, sebességet, stabilitást és minőséget nyújtanak. 

Ha egy komoly és praktikus rendszerre vágyik, amely biztosítja az összes nyomtatási követelményét, a Domino termékek nem fogják cserben hagyni. Az A- és B szériás Domino nyomtatók verhetetlenek az egyedi kártya készítésben és a plasztik kártya nyomtatásban. 

Kártyanyomtatás


Több fő alkalmazása is van a kártya nyomtatásnak, ezek közé tartoznak a plasztik kártyák, amelyek biztonságosan hordozzák és tárolják az információt. A Domino nyomtató berendezései költséghatékony nyomtatást tesznek lehetővé. Ezek a berendezések képesek vonalkódok, logók, és egyéb grafikai elemek megjelölésére is. 

Az erre leginkább használt Domino nyomtató berendezés a Domino Bitjet+, amely egy nagysebességű és sokoldalú nyomtató. Ha ilyen kártyák nyomtatása vagy proximity kártya nyomtató felől érdeklődik, mindenképpen ismerkedjen meg a Domino termékcsaláddal.

Lottó- és promóció nyomtatás


A Domino Editor GT által vezérelt címzési nyomtatás elsőrangú, mely segítségével a postai küldemények címzési hatékonysága és a termelési volumen egyidejűleg növekszik. Borítékok, vagy újságok egyedi címekkel nyomtatása is megoldható, illetve növekvő sorszámozás, vagy “lucky number” felvitelére is van lehetőség. 

Ezáltal tökéletesek lottó és egyéb papír szerencsejáték nyomtatására, valamint postázandó promóciós lapok jelölésére. A főbb felhasználási területekről itt olvashat. 

Ezek a rendszerek egyedileg fejleszthetőek az ügyfél igényeinek megfelelően. Amennyiben érdekli a technológia, akkor kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba az Ön sajátos igényeihez leginkább megfelelő megoldás elkészítéséhez!