+36 23 920 080

Arcon Hungary kft

Egyéni nyomtatási megoldások

A Domino nyomdai rendszerek átfogó megoldást kínálnak címkék, matricák, vagy tag-ek elkészítéséhez. A Domino termékcsalád különböző termékei könnyen integrálhatóak a már meglévő nyomdai gépekbe, melyek így páratlan flexibilitást, sebességet, stabilitást és minőséget nyújtanak. 

Ha egy komoly és praktikus rendszerre vágyik, amely biztosítja az összes nyomtatási követelményét, a Domino termékek biztosan nem hagyják cserben. Az A- és B szériás Domino nyomtatók verhetetlenek az egyedi kártya készítésben és a plasztikkártya nyomtatásban. 

Kártyanyomtatás

Több fő alkalmazása is van a kártyanyomtatásnak, ezek közé tartoznak a plasztikkártyák, amelyek az információ biztonságos tárolására és hordozására szolgálnak. A Domino nyomtató berendezései költséghatékony nyomtatást tesznek lehetővé. Ezek a berendezések képesek vonalkódok, logók, és egyéb grafikai elemek nyomtatására is. 

Az erre leginkább használt Domino nyomtató berendezés a Domino Bitjet+, amely egy nagy sebességű és sokoldalú nyomtató. Ha ilyen kártyák nyomtatása vagy proximity kártya nyomtató felől érdeklődik, mindenképpen ismerkedjen meg a Domino termékcsaláddal.

Lottó- és promóció nyomtatás

A Domino Editor GT által vezérelt címzési nyomtatás elsőrangú, mely segítségével a postai küldemények címzési hatékonysága és a termelési volumen egyidejűleg növekszik. Borítékok, vagy újságok nyomtatása egyedi címkékkel is megoldható, illetve növekvő sorszámozás, vagy “lucky number” felvitelére is van lehetőség. 

Ezáltal tökéletesen megfelelnek a lottó és egyéb papír szerencsejáték nyomtatására, valamint postázandó promóciós lapok jelölésére is. A főbb felhasználási területekről itt olvashat. 

Ezek a rendszerek egyedileg fejleszthetőek az ügyfél igényeinek megfelelően. Amennyiben érdekli a technológia, akkor kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba az Ön sajátos igényeihez leginkább megfelelő megoldás elkészítéséhez!